COACHING

Soms kan er iets veranderen in je leven, waardoor je zekerheden wegvallen. Samen gaan we opzoek naar je nog onbewuste mogelijkheden en kansen.

Asset 8
Loopbaancoach

Niet alleen dromen maar doen!

Asset 8
Contact

Interesse in Loopbaancoaching neem contact op

Loopbaancoach

Je leven lang heb je altijd je dromen gevolgd en heb je misschien wel van je hobby je beroep gemaakt. En dan.....veranderd er plots veel in je leven. Je zekerheden vallen weg en wat moet je dan. Samen gaan we opzoek naar je nog onbewuste mogelijkheden en kansen. Door mijn enorme verbondenheid met het kunstenaarschap en mijn ervaringen met alles wat je tegen kan komen als musicus/kunstenaar, hoop ik dat we van het onbewuste naar het bewuste komen en dat je vol passie je leven kan voortzetten.

Iedereen kent wel momenten waarop je leven behoorlijk energiek wordt omdat je echt iets wil. Je merkt dat je verantwoordelijkheid neemt, creatief wordt in het zoeken naar oplossingen en opeens allerlei mensen tegenkomt die je inspireren. Maar... die bezieling heeft niet iedereen. Zou dat wel kunnen? Ja, dat kan. De LEEF! trainingen hebben dit overduidelijk bewezen. Deze trainingen hebben we ontwikkeld met 5 coaches. De LEEF!Cooperatie is ontbonden, maar de trainingen worden nog door mij gegeven. Deze trainingen begeleiden je in het vinden van je bezieling.

coaching

Trainingen

Voorbeelden van gebieden waar de trainingen krachtige en blijvende resultaten geven, zijn:

  • werk vinden dat bij je past;
  • anderen inspireren;
  • verantwoordelijkheid nemen en
  • het leven zin geven. 

De trainingen beginnen met een basismodule van vijf sessies van elk 2 uur met een week tussentijd.

In de eerste sessie ontdek je je persoonlijk verlangen, je echte drijfveer voor werken en leven. In de volgende drie sessies ga je die drijfveer versterken vanuit de drie motiverende krachten waar elk mens over beschikt, d.w.z. ruimte nemen om authentiek te zijn; de drive om meesterschap te ontwikkelen en de natuurlijke behoefte om van betekenis te zijn voor de wereld. In de vijfde sessie krijg je een krachtige tool om op je pad te blijven. 

coaching

Contactformulier

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.
Je moet de voorwaarden accepteren.
Vink de captcha aan om te bevestigen dat je geen robot bent.

Zoethout Cultereel Educatief EnZo!

Dirk Boutsstraat 36
8932 CT Leeuwarden
T  06 40172722

E  wzoethout@gmail.com